SEDI Briketter 1 pakke

Flere visninger

SEDI Briketter 1 pakke
55,00 kr

Lagerstatus: På lager

- Kun afhentning på vores lager i Slagelse

SEDI Tørvebriketter - høj brændværdi
SEDI tørvebriketter er briketten med den højeste brændværdi - hele 4900 kcal/kg. Briketterne er fremstillede af sammenpresset tørv, som har været brugt til brændsel gennem mange hundrede år.

Optænding og forbrænding
SEDI tørvebriketter er lidt sværere at antænde, end almindelige træbriketter. Det er en god idé at bruge rigeligt med optændingspinde, eller først at lave en almindelig optænding med eksempelvis lyse træbriketter, inden SEDI-briketterne lægges ind.

SEDI-briketterne kan levere en rigtig lang glødetid. Det anbefales dog at tilføre rigeligt med luft under forbrændingen, for at sikre afbrænding af alle røggasser, både for at sikre den optimale udnyttelse af brændværdien, i briketterne og for minimerer udledningen af partikler gennem skorstenen.

Aske, smuld og indpakning
Tørvebriketter giver mere aske end træbriketter, og tørvesmuld kan være lidt mere snavsede at håndtere, end almindelige træbriketter.

1 pose á 10-12 kg.

Opbevaring af SEDI tørvebriketter
SEDI-briketter bør opbevares tørt - helst indendørs, i et skur, garage eller carport.

SKAL AFHENTES INDENFOR 2 HVERDAGE
Beskrivelse

Detaljer

SEDI Tørvebriketter - høj brændværdi SEDI tørvebriketter er briketten med den højeste brændværdi - hele 4900 kcal/kg. Briketterne er fremstillede af sammenpresset tørv, som har været brugt til brændsel gennem mange hundrede år. Optænding og forbrænding SEDI tørvebriketter er lidt sværere at antænde, end almindelige træbriketter. Det er en god idé at bruge rigeligt med optændingspinde, eller først at lave en almindelig optænding med eksempelvis lyse træbriketter, inden SEDI-briketterne lægges ind. SEDI-briketterne kan levere en rigtig lang glødetid. Det anbefales dog at tilføre rigeligt med luft under forbrændingen, for at sikre afbrænding af alle røggasser, både for at sikre den optimale udnyttelse af brændværdien, i briketterne og for minimerer udledningen af partikler gennem skorstenen. Aske, smuld og indpakning Tørvebriketter giver mere aske end træbriketter, og tørvesmuld kan være lidt mere snavsede at håndtere, end almindelige træbriketter. 1 pose á 10-12 kg. Opbevaring af SEDI tørvebriketter SEDI-briketter bør opbevares tørt - helst indendørs, i et skur, garage eller carport. SKAL AFHENTES INDENFOR 2 HVERDAGE
Yderligere information

Yderligere information

Delivery option Kun afhentning på vores lager i Slagelse
Bedømmelser